KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ Szeretnénk felhívni figyelmedet arra, hogy az alábbi módokon a UPC Direct műholdas szolgáltatójának ügyfelei tudnak számlát befizetni. Kérjük, amennyiben UPC Magyarország ügyfél vagy, úgy a upc.hu vagy a Vodafone.hu oldalon tájékozódj a befizetés lehetőségeiről.

A UPC Direct-nél számos fizetési lehetőség közül választhatsz, így a neked leginkább megfelelő módot használhatod. Válaszd a nyugalmat és intézd pénzügyeid csoportos beszedési megbízással. A UPC Direct biztosítja neked a választás lehetőségét és a rugalmasságot, hogy pénzügyeidet a legkényelmessebben intézhesd.

Elektronikus fizetést kétféleképpen is végrehajthatsz:

  • Használd a számládon található QR kódot és fizess bankkártyával online! Számlamagyarázó oldalunkon megmutatjuk, hol helyezkedik el a QR kód a számládon. Itt tudod megnézni.
  • Díjnetes regisztráció esetén a belépés után rendezd havidíjadat a dijnet.hu rendszeren belül.
Válassz elektronikus számlát, és csökkentsd havidíjad!

Banki átutalással – havidíjadat eseti banki átutalással is fizetheted az ING Banknál vezetett bankszámlánkra történő közvetlen utalással.

  • Kedvezményezett neve: Canal+ Luxembourg S. à r.l.
  • Kedvezményezett számlaszáma: a számlád bal felső sarkában találod a "Számla" címsor alatt.
  • Összeg: A fizetendő összeget a a számla első oldalán sárga postai csekken vagy a My UPC Direct felhasználói fiókodban tudod megnézni. Nem vagy még My UPC Direct regisztrált felhasználó és segítségre van szükséged? Kattints ide.
  • Közlemény: Mindenképp írd be 10 számjegyű UPC Direct ügyfélszámod, melyet a számlád jobb felső sarkában vagy a My UPC Direct fiókod Profil menüpontjában találsz.

Csoportos beszedési megbízás a számlavezető bankodnál engedélyt adhatsz arra, hogy a Canal+ Luxembourg S. à r.l. csoportos beszedési megbízás segítségével automatikusan levonja az bankszámládról a UPC Direct szolgáltatás havidíját. Így többé nem kell azon aggódnod, hogy esetleg elfelejted rendezni havi számládat.

Válaszd a csoportos beszedési megbízást, és csökkentsd a havidíjadat!

Befizetés készpénz-átutalási megbízással – A Canal+ Luxembourg S. à r.l. UPC Direct szolgáltatásról kiállított számlához csatol készpénz-átutalási megbízást (sárga csekket), melynek postai befizetésével szintén rendezheted a havidíjadat.

Tudtad, hogy akár 200 Ft-ot is megspórolhatsz havonta, ha:

  • elektronikus úton (átutalással, a számlán található QR-kóddal vagy csoportos beszedéssel) intézed a befizetést,
  • elektronikusan kéred a számlád
  • és mindig időben fizetsz?

Élvezd az online ügyintézés kényelmét, fizesd számláidat otthonról a kanapéról, és élj a kedvezménnyel!

Tudj meg többet róla, kattints ide a részletekért!

Kapcsolatba lépnél velünk?

Már ügyfél vagyok

My UPC Direct fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!