A UPC DTH-nél számos fizetési lehetőség közül választhatsz, így a neked leginkább megfelelő módot használhatod. Válaszd a nyugalmat és intézd pénzügyeid csoportos beszedési megbízással. A UPC DTH biztosítja neked a választás lehetőségét és a rugalmasságot, hogy pénzügyeidet a legkényelmessebben intézhesd.

Csoportos beszedési megbízás – Számlavezető bankodnál engedélyt adhatsz arra, hogy a UPC DTH S.à r.l. csoportos beszedési megbízás segítségével automatikusan levonja az bankszámládról a UPC Direct szolgáltatás havidíját. Így többé nem kell azon aggódnod, hogy esetleg elfelejted rendezni havi számládat.

Válaszd a csoportos beszedési megbízást, és csökkentsd a havidíjadat!

Elektronikus fizetés – Regisztrálj az ingyenes Díjnet számlabemutató rendszerban (www.dijnet.hu) és a rendszerbe való belépés után bármikor hozzáférhetsz saját számláidhoz és azok befizetési történetéhez. Add meg személyes és számlaadatait a Díjnet biztonságos rendszerében és rendezd havidíjadat csupán néhány kattintással!

Válasszon elektronikus számlát, és csökkentse havidíját!

Eseti banki átutalás – Havidíjadat eseti banki átutalással is fizetheted a az ING Banknál vezetett bankszámlánkra történő közvetlen utalással, melynek részleteit a havi számládon találod meg.

Befizetés készpénz-átutalási megbízással – A UPC DTH S.à r.l. minden UPC Direct szolgáltatásról kiállított számlához csatol készpénz-átutalási megbízást (sárga csekket), melynek postai befizetésével szintén rendezheted a havidíjadat.

Kapcsolatba lépne velünk?

Már ügyfél vagyok

My UPC Direct fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!