További kérdésed merült fel? Kattints ide a többi Gyakran Ismételt Kérdéshez!

 1. Mi a UPC Direct Now szolgáltatás? A UPC Direct Now egy kiegészítő szolgáltatás műholdas TV előfizetésedhez. Segítségével bárhol és bármikor eléred a UPC Direct válogatott tartalmát mobiltelefonodon, tableteden, laptopodon és okos tévéden.
 2. Milyen csatornák érhetők el UPC Direct Now szolgáltatással?

  A szolgáltatással akár 51 csatorna műsorát nézheted. Az elérhető csatornák listája:

 3. Milyen műholdas alapcsomag mellé jár a UPC Direct Now szolgáltatás? A UPC Direct Now Medium TV, Medium HD TV és Plus HD TV alapcsomagok mellett érhető el.
 4. Milyen funkciói vannak a szolgáltatásnak? ■ Nézheted az élő adást
  ■ Újraindítás funkcióval lehetőséged van az aktuális élő műsort a legelejéről elindítani
  ■ Visszajátszás segítségével az utóbbi néhány nap műsorait újra tudod nézni
  ■ Az interaktív műsorújságban emlékeztetőket állíthatsz be műsorokhoz és bejelölheted kedvenceidet is.
 5. Egyszerre hány eszközön tudom nézni a TV műsort? Egy időben maximum 5 eszközön nézheted a műsorokat.
 6. Milyen eszközökön érhető el? A UPC Direct Now applikáció mobiltelefonon, laptopon, tableten, okostévén és streaming eszközön (például Chromecast-on) tudod nézni az applikáció segítségével.
 7. Mennyibe kerül ez a kiegészítő szolgáltatás? A UPC Direct Now ingyenesen letölthető, műholdas TV előfizetésed mellé adjuk. Az alkalmazás használatához megfelelő internetkapcsolatra és arra alkalmas mobileszköz szükséges. Az alkalmazás használata adatforgalmat generál.
 8. Megrendelhetem kizárólag a UPC Direct Now-t? Nem, a szolgáltatás önmagában nem rendelhető, kizárólag műholdas TV előfizetés mellett érhető el.
 9. Hogyan tudom használni? A szolgáltatást mobil eszközödre letöltött applikáción vagy böngésződön keresztül tudod használni. Az applikációba belépéshez a My UPC Direct felületen regisztrált felhasználói email címedet és jelszavadat kell használnod.
 10. Honnan tudom letölteni a UPC Direct Now applikációt? Az applikáció letöltéséhez kattints ide:
  ■ iOS operációs rendszerhez ide https://apps.apple.com/nl/app/id1462877571 >
  ■ Android operációs rendszerhez ide https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.streamgroup.upcdirect
  A szolgáltatás használatához az applikáció első letöltését és telepítését Magyarországon kell elvégezned.
 11. Külföldön tudom nézni a szolgáltatást? Igen, az EU-n belül a szolgáltatás elérhető, de fontos, hogy az applikációt letölteni és telepíteni Magyarországon kell.
 12. Csak kártyás előfizetésem van. Így is használhatom a UPC Direct Now-t? Igen, a UPC Direct Now elérhető csak kártyás előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek is.
 13. Előre fizetéses MyTime szolgáltatásom van. Így is használhatom a UPC Direct Now-t? A UPC Direct Now jelenleg nem érhető el előre fizetéses – MyTime – konstrukcióban szerződött ügyfeleink részére.
 14. Mekkora adatforgalmat generál a UPC Direct Now használata? Az adatforgalom függ attól, hogy milyen minőségben nézed a műsort:
  ■ Alacsony minőség esetén: körülbelül 0,5 GB / óra
  ■ Átlagos minőségben: 0,7 GB / óra
  ■ Legjobb minőségben: 2 GB / óra
 15. Hogyan tudok törölni regisztrált eszközt? Android és iOS eszközön magad tudod törölni az adott eszközt az applikáció menüjében. Válaszd a beállítások menüpontot, majd a csatlakoztatott eszközöket, ahol a kuka ikonra kattintva törölheted a kiválasztott eszközt.
 16. Mediaboxon keresztül elérhető a UPC Direct Now? Nem, a UPC Direct Now csak Android and iOS operációs rendszerű eszközeiden, a leggyakrabban használt webes böngészőkön és okos TV-n keresztül érhető el.
 17. Milyen rendszerkövetelményei vannak a UPC Direct Now applikáció használatának? ■ Android verzió: minimum 4.4
  ■ iOS verzió: mimimum 10.X és az iPhone X / iPad Pro támogatása
  ■ támogatott böngészők:
  ■ Windows: IE / Edge, Chrome, Firefox
  ■ MacOS: Safari
 18. Milyen okos TV-ken érhető el az applikáció? Bizonyos SAMSUNG és Panasonic gyártmányú televíziókon érhető el az applikáció. Az elérhetőséget ellenőrizheted a tévéden a letölthető alkalmazások között.
 19. Hogyan telepítsd a UPC Direct Now applikációt okos TV-re? A telepítési útmutatót a upcdirect.hu/upcdirectnow oldalon találod.

Kapcsolatba lépnél velünk?

Már ügyfél vagyok

My UPC Direct fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!