A UPC Directnél két alapcsomag közül választhatsz: a csaknem 91 csatornát tartalmazó Medium HD TV és az akár 118 csatornát is tartalmazó Plus HD TV. Mindkét csomagunk igényelhető beüzemeléssel, vagy beüzemelés nélkül. Amennyiben úgy döntesz, nincs szükséged szakértői beüzelemésre, az eszközök telepítését elvégezeheted magad is. A további részletekhez görgess lejjebb.

Ráadásul most limitált ajánlatunk keretein belül mindkét csomaghoz HBO, Filmbox és Cinemax csatornákat adunk ajándékba 2, illetve 3 hónapig.

Sokszínű csatornakínálat kedvező áron

Elsősorban alkalmi TV néző vagy, de fontos számodra, hogy változatos témák közül válogathass? Sok minden érdekel, de pontosan tudod, hogy miből mennyire van szükséged? Ezt a csomagot neked ajánljuk, mert így akár 91 csatornát is nézhetsz - dokumentumfilmek, szórakoztató tartalmak, és a közszolgálati csatornák műsorai közül válogathatsz. A csomag tartalma ráadásul a UPC Direct Now applikáció, amellyel akár 67 csatornát nézhetsz mobilon, tableten vagy laptopon!

Akció Rendeld meg, és 2 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax mozicsatornákat adunk ajándékba!

 • 91 műholdas tévécsatorna, melyből 21 HD-csatorna
 • UPC Direct Now mobilalkalmazással, hogy ne maradj le kedvenceidről
 • Állítsd meg vagy tekerd vissza az adást full HD minőségben!
 • Az első mediabox a csomag része
 • ePack kedvezménnyel elkerülheted a sorban állást és 200 Ft-tal kedvezőbb lesz a havidíjad az elektronikus számlázás és befizetés vállalásával

ePack:Az ePack szolgáltatás értelmében papír alapú számlád helyett elektronikus formában tekintheted meg a számládat, melyet fizethetsz My UPC Direct fiókod keresztül bankkártyával, de választhatod a banki átutalás, illetve bankkártyás, vagy a csoportos beszedési megbízás lehetőségeket is.

Image description

Medium HD TV

Meglévő parabolaantennádhoz

Új előfizetőinknek automatikusan ePack kedvezménnyel rögzítjük a megrendelését

 • 2790 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

Image description
3 hónapig 3290 Ft/hó

Plus HD TV

Meglévő parabolaantennádhoz

Új előfizetőinknek automatikusan ePack kedvezménnyel rögzítjük a megrendelését

 • 3790 Ft
 • /hó

12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

Ha mindenből a legjobbat szeretnéd

Fontos számodra, hogy otthonodban széles csatornakínálatból válogathass? A tévénézés legfőbb eszköze otthonodban található tévékészüléked? Azért az is előfordul, hogy úton vagy és szívesen néznéd kedvenc csatornáid máshol is? Ha igen, akkor a Plus HD TV csomagunkat neked ajánljuk. Most Tiéd lehet az akár 118 csatornát tartalmazó TV-előfizetésünk, melyből 23 HD és 81 online is elérhető!

Akció Rendeld meg, és 3 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax mozicsatornákat adunk ajándékba!

ePack:Az ePack szolgáltatás értelmében papír alapú számlád helyett elektronikus formában tekintheted meg a számládat, melyet fizethetsz My UPC Direct fiókodon keresztül bankkártyával, de választhatod a banki átutalás, illetve bankkártyás, vagy a csoportos beszedési megbízás lehetőségeket is.

Megrendelés

A lenti táblázat alapján válaszd ki a számodra megfelelő alapcsomagot. A zöld gombra történő kattintással átirányítunk egy másik oldalra, ahol további prémium csomagot igényelhetsz, kiválaszthatod hány eszközre van szükséged, majd véglegesítheted megrendelésedet. A szerződéskötési folyamatról és a kedvezmények nélkül értékesített termékekről lejjebb találsz részletes információt.1-5

Image description

Medium HD TV

Sokszínű csatornakínálat és kedvező ár

 • 91 műholdas TV-csatorna, köztük 21 HD
 • UPC Direct Now app hozzáféréssel 67 csatorna online is nézhető, 23 újraindítható és visszajátszható
 • Professzionális beüzemeléssel
 • Önálló beüzemeléssel
 • Mediaboxszal, vagy CAM modullal
 • 2 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO HD Pak
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Filmbox Pak
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Cinemax Pak
0 Ft/hó
(2 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem! Megrendelem!
Image description

Plus HD TV

Ha mindenből a legjobbat szeretnéd

 • 118 műholdas TV-csatorna, köztük 23 HD
 • UPC Direct Now app hozzáféréssel 81 csatorna online is nézhető, 32 újraindítható és visszajátszható
 • Professzionális beüzemeléssel
 • Önálló beüzemeléssel
 • Mediaboxszal, vagy CAM modullal
 • 3 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
+
HBO HD Pak
0 Ft/hó
(3 hónapig)
Filmbox Pak
0 Ft/hó
(3 hónapig)
Cinemax Pak
0 Ft/hó
(3 hónapig)
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap
Megrendelem! Megrendelem!

A megrendelés menete

5 egyszerű lépésben a tiéd lehet

1. Csomagválasztás

Válaszd ki a számodra megfelelő UPC Direct csomagot

2. Ajánlat véglegesítése

Alapcsomagodhoz prémium csomagot választhatsz, valamint megjelölheted, hány eszközre van szükséged a szolgáltatás igénybevételéhez.

3. Adatok megadása

A véglegesítést követően a Megrendelem gombra kattintva add meg személyes adataidat, és fogadd el a szükséges nyilatkozatokat.

4. Kiszállítás/üzembehelyezés

Az igényelt eszközöket futárcéggel küldjük ki részedre, amelyeket elég pár mozdulattal csatlakoztatni a készülékedhez.

5. Aktiválás

Szerződéskötést követően, 72 órán belül használhatod a UPC Direct Now alkalmazást. Ehhez aktiválnod kell a szolgáltatást, melynek menetéről e-mailben tájékoztatunk.

Kiszállítás és üzembehelyezés

Akkor érdemes TV-előfizetésed beüzemelés nélkül kérned, ha már van parabolaantennád. A megrendelés során kiválasztott vevőeszközt futárral küldjük ki Neked, amelyet könnyedén, pár mozdulat segítségével üzembe tudsz helyezni, és máris élvezheted a UPC Direct sokszínű csatornakínálatát.

Új mediaboxodat egyszerűen csatlakoztasd a TV készülékedhez, kövesd az utasításokat lépésről-lépésre a beállítási folyamat lezárultáig. Ezután nincs más dolgod, mint élvezni a nagyszerű műsorkínálatot.

Amennyiben CAM modul mellett döntesz, az eszközt szintén futárral juttatjuk el hozzád. Miután beillesztetted smart kártyádat a CAM modulba, keresd meg a televízión a "Common Interface" nyílást (ez legtöbbször a készülék oldalán található), és helyezd be a CAM modult a nyílásba. Ezzel érheted el a teljes TV kínálatot.

Vevőeszköz áraink:

Az első mediabox:
0 Ft - minden további mediabox 500 Ft/hó/db
Az első CAM-modul:
0 Ft - minden további CAM-modul 500 Ft/hó/db

Csatornalista

Nézd meg, milyen csatornákat tartalmaznak az egyes csomagok

Lábjegyzet

1) A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket az akciós feltételekben találsz, mely az általános szerződési feltételeink 7. számú mellékletét képezi. Itt találsz hasznos részleteket az egyes csomagokban elérhető csatornákról, az alapcsomagok és prémium csomagok akciós időszakairól és az egyes időszakokban érvényes (havi, illetve egyszer fizetendő) árakról, illetve a szállítási díjakról is, melyek a megrendelt csomagodhoz kapcsolódnak.

2) Listaáras (kedvezmények nélküli) termékeink árait az alábbi linken tekintheted meg.

3) A HD csatornáink a UPC Direct szolgáltatója által biztosított eszközök közül a HD képes beltéri egységgel (KAON CO3600, Humax UD-FOX HD, Phillips HD DVR, Humax HD DVR) érhető el. Saját, szolgáltató független beltéri egység esetén MPEG4 és HD formátumot kezelni tudó eszközzel érhető el.

4) A jelen szerződés írásbelinek nem minősülő, magyar nyelvű, elektronikus úton, távollevők között kötött szerződésnek minősül, mely a vonatkozó jogszabályok szerint rögzítésre kerül, amelyet el is küldünk neked emailben. A folyamat során a „Vissza” gombok segítségével van lehetőséged kijavítani az adatok rögzítése során felmerült hibákat, amelyet legkésőbb a megrendelési összesítőben tudsz azonosítani. A rendelési folyamat végén a feltételek elfogadásával és az előre fizetendő díjak megfizetésével jön létre a szerződésed, amellyel elfogadod a hatályos általános szerződési feltételeinket, amivel a megrendelésedben foglaltak szerint fizetési kötelezettséget is vállalsz.

5) Az HBO GO szolgáltatás és mobil applikáció használatához megfelelő internetkapcsolat és arra alkalmas mobileszköz szükséges. A filmek megtekintése adatforgalmat generálhat. Az HBO, a Cinemax a Home Box Office, Inc. bejegyzett védjegyei. C 2019 Home Box