Tervezd meg előre az esti programot!

Mi megy ma a tévében? Minden UPC Direct csomag tartalmaz egy elektronikus műsorújságot (EPG), amely megmutatja, milyen műsor látható éppen a tévében, és rövid tartalmi leírást kínál. Akár emlékeztetőt is beállíthatsz a kedvenc tévéműsoraidhoz.

Részletek
#

Felvétel és visszajátszás

Ne maradj le a kedvenc műsorodról! Az UPC Directtel előre programozottan rögzítheted és tárolhatod a tévéműsorokat. Mentheted őket saját külső merevlemezedre (nem tartozik az ajánlathoz) vagy a műholdvevő opcionális DVR csomagján keresztül is. A DVR digitális videófelvevőt jelent, ez váltotta a régi videomagnót.

Részletek
#

Időeltolás

Tartanál egy kis szünetet? Csak nyomd meg a Pause/Szünet gombot, és állítsd meg az időt! Az időeltolás (time-shifting) lehetőséggel megállíthatod az élő tévéműsorokat, vagy bármikor visszatekerheted és tovább nézheted. Az időeltolás funkciót minden DVR csomagunkkal használhatod.

Részletek
#

HBO bárhol, bármikor az HBO GO-val

Bárhol legyél is, több száz film és dokumentumfilm közül válogathatsz mobil eszközödön, laptopodon vagy otthoni smart tévéden. A HBO GO-val azonnal és korlátlan hozzáféréssel élvezheted a legjobb HBO-sorozatok minden epizódját, filmeket, vígjátékokat, sportműsorokat és dokumentumfilmeket, amikor csak akarod. Így soha nem fogsz lemaradni az új részekről. Az HBO GO minden HBO csomagunkban megtalálható.

Részletek
#

Rádióadók

Hallgass rádiót közvetlenül a tévédről vagy a házimozi-rendszerről! A digitális rádiócsatornák kiváló hangélményt nyújtanak, a Dolby 5.1 digitális hangzás hangversenyteremmé varázsolja a nappalidat. A digitális rádió adását nem zavarja sistergés, recsegés, nincs gyengülés, nincs átfedés, csak remek rádiózás minden alkalommal. Minden UPC Direct előfizető rádióállomások széles választékát érheti el.

Részletek
#

Gyerekzár

Nem minden tévéműsor való minden korosztálynak. A Szülői felügyelet opcióval eldöntheted, mely tartalmakat nézhetnek a gyermekeid, még akkor is, ha éppen nem vagy mellettük. A Szülői felügyelet szolgáltatást a műholdvevőn tudod beállítani. A PIN-kód használatával elérhetetlenné teheted gyermekeid számára azokat a csatornákat vagy eseményeket, amelyek nem megfelelőek számukra, korosztályonként kategorizálva.

Részletek
#