Kiváló minőség, bárhol az országban

A műholdas technológiának köszönhetően szolgáltatásaink az ország azon a részein is élvezhetők, ahol hiányzik a helyi műszaki infrastruktúra, vagy korlátozottan elérhető, árnyékolt területek vannak. Így mindenkihez kiváló minőségű digitális jel és több száz tévécsatorna érkezhet.

Részletek
#

Sokszínű csatornakínálat

Több mint 100 kiváló minőségű digitális csatornát kínálunk, köztük helyi és nemzetközi programokkal. Alapcsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a család minden tagjának örömet szerezzünk. Szórakoztató csatornáink között film-, rajzfilm-, dokumentumfilm-, életmód- és zenei csatornákat egyaránt találsz.

Részletek
#

Bővítsd alapcsomagod prémium csatornákkal!

Alapcsomagod mellé számos prémium pakból választhatsz. Kérd az HBO Pak, az HBO HD Pak vagy az HBO Max Pak csomagot, és élvezd az HBO, az HBO2, az HBO Comedy, a Cinemax, a Cinemax2, valamint az HBO GO online videotéka kínálatát! Ha a klasszikus filmek rajongója vagy, a FilmBox Pakot neked találtuk ki! A család minden tagja megtalálja kedvenc filmjeit a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a FilmBox Family vagy a FilmBox Plus csatornán. A felnőtt tartalmakért válaszd az Active Pakot!

Részletek
#

Műholdjaink, Thor 5 és Thor 6

A UPC Direct által használt két műholdat, a Thor 5-öt és 6-ot (0.8° W) 2008-ban, illetve 2009-ben állították pályára. Szinte egész Európát lefedik, kiváló minőségű digitális jelet továbbítva minden háztartásba. Ráadásul a csomagodban található csatornák mellett hozzáférhetsz a műholdjaink által sugárzott számos szabadon fogható (FTA – Free to Air) csatornákhoz is. Fordítsd parabolatányérod 0,8° nyugati irányba, majd aktiválás után élvezheted is a szolgáltatást!

Részletek
#