Parabolatányér – fordítsd műholdunk irányába

A műholdas tévé a műhold felé irányított (0.8° nyugati irány) kültéri parabolaantennával fogott jeleket használja fel – ezért nincs szükség hozzá vezetékes infrastruktúrára a ház vagy háztömb szomszédságában. Egyszerűen csatlakoztasd a parabolaantennát a műholdvevőhöz, majd a kábelt a tévékészülékhez, és kész! Mindössze egy kis méretű (legalább 60 cm átmérőjű) antennára lesz szükséged. Kérésre helyi, hivatalos szerelőink segítenek neked az antenna szakszerű üzembe helyezésében.

Részletek
#

Mire való a smart kártya?

Az általunk sugárzott jel titkosított, ezt a csomagban található, bankkártyára emlékeztető smart kártyával oldhatod fel. A smart kártyában lévő chippel azonosítja a műholdvevő vagy a CI+ modul az előfizetőt, és engedélyezi a tévészolgáltatást – hasonlóan, mint a SIM-kártya a mobilelőfizetésnél. A smart kártyán tárolt információktól függ, hogy milyen szolgáltatást ér el az előfizető. Smart kártya technológiánkat a csomagban található műholdvevőre optimalizálták.

Részletek
#

Csak kártya vagy minden egyben csomag, műholdvevővel

Ha saját műholdvevődet szeretnéd használni, választhatsz egy csak smart kártyát tartalmazó csomagot, vagy választhat olyat, amely műholdvevőt is tartalmaz. Ha olyan UPC Direct csomag mellett döntesz, amely a műholdvevőt is magában foglalja, akkor meghibásodás esetén cseréljük azt, illetve automatikusan frissítjük az elérhető csatornák listáját. A UPC Direct eszköze lehetővé teszi a könnyű szoftverfrissítéseket is (OTA – Over the Air, „éteren keresztül”), így mindig hozzáférhetsz a legújabb funkciókhoz és a legjobb televíziós élményhez.

Részletek
#

Élvezd szolgáltatásunkat otthonod minden tévékészülékén!

Vess véget a távirányító fölötti vitáknak! További médiaboxok segítségével akár négy tévén is nézhetitek családoddal a UPC Direct csatornáit. Rendelj több médiaboxot vagy DVR médiaboxot, illetve választhatsz a csak smart kártyás lehetőségek közül is.

Részletek
#

A beüzemelésben mindig számíthatsz hivatalos forgalmazóinkra

A UPC Direct szolgáltatásokat hivatalos forgalmazóink üzemelik be. Interaktív térképünk segítségével könnyen megtalálod a hozzád legközelebbi partnerünket. Hivatalos forgalmazóinknál meg is rendelheted a szolgáltatást. A telepítéskor kollégánk az ágazati szabványoknak megfelelően beüzemeli a műholdas berendezést, és megmutatja neked, hogyan működik új tévészolgáltatásod. Szeretnél szolgáltatót váltani? Ez nagyon egyszerű. A UPC Direct kiváló ajánlatai ellensúlyozzák a szolgáltatóváltással járó esetleges költségeket.

Részletek
#