Tovább fokozzuk az élményt!

A UPC Direct 2000 óta töretlen lelkesedéssel biztosítja a felhőtlen szórakozást. Az elmúlt 5 évben sikerült megduplázni csatornakínálatunkat, még több élménnyel megajándékozva előfizetőinket.

Tekintse meg csomagajánlatainkat!

Részletek
#

Szolgáltatásainkat bárhol elérheti.

TV-csomagajánlataink között Ön is megtalálja a műholdas televíziózás legtökéletesebb formáját. A UPC Direct minőségi szolgáltatást kínál az ország teljes területén. A magas lefedettséget nyújtó műholdas technológiának köszönhetően szolgáltatásaink az ország azon részein is elérhetők, ahol hiányzik a helyi műszaki infrastruktúra, vagy korlátozott elérhetőségű, árnyékolt területek találhatók.

Válogasson műholdas csomagjaink széles választékából!

Részletek
#

Kiemelkedő ügyfélszolgálat.

Ügyfélszolgálatunkat telefonon, emailben és a UPC Direct Facebook oldalán érheti el. Kollégáink segítenek megtalálni a legjobb megoldást felmerülő kérdéseire. Büszkék vagyunk ügyfeleink hűségére, és egész évben azért dolgozunk, hogy előfizetőink maximális elégedettségét biztosítsuk.

Elérhetőségeinket az alábbi linken keresztül érheti el!

Részletek
#

Mindig az Ön szolgálatában!

Hatékony ügyfélszolgálatunk mellett több, mint 200 hivatalos forgalmazónk és szerelőnk áll ügyfeleink rendelkezésére, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben eljuttathassuk folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat az Ön otthonába is.

Találja meg az Ön otthonához legközelebbi forgalmazót!

Részletek
#

Kiváló minőség és széles csatornaválaszték!

A UPC Direct kimagasló technikai hátterének köszönhetően a műsorokat tökéletes kép- és hangminőségben juttatjuk el előfizetőinkhez, így biztosítva a zavartalan és élményekkel teli szórakozást az egész család számára.

A legjobb mozifilmekre, a legújabb hollywoodi sorozatokra, kalandfilmekre, dokumentumfilmekre, hírműsorokra, főzős műsorokra vagy az HBO filmjeire kíváncsi? Nálunk kedvére válogathat a csatornák széles kínálatából. Akár alapcsomagjaink, akár prémium ajánlataink közül választ, nálunk biztosan megtalálja legkedveltebb műsorait.

Részletek
#