A UPC Directről

UPC Direct TVE

UPC Direct Now – vidd magaddal az élményt bárhová!

Mostantól bárhol élvezheted a kedvenc tévéműsoraidat a UPC Direct Now alkalmazással. Nézd akár 51 csatorna adását mobilon, tableten, laptopon vagy okostévén! Jelöld be kedvenc műsoraidat a műsorújságban, állíts be rájuk emlékeztetőt és így biztos nem maradsz le róluk! Ráadásul számos csatornán újraindíthatod vagy vissza is játszhatod az adást!

Érdekel
UPC Direct TVE

Ismerd meg innovatív szolgáltatásunkat!

2019 november 11-től vált elérhetővé a UPC Direct Now alkalmazásunk, amely akár 51 csatorna online elérését teszi lehetővé Medium, Medium HD vagy Plus HD TV előfizetőink számára. Az app ingyenesen letölthető a Google play store-ból , az Apple Store-ból illetve weben is elérhető. Ha úton vagy és nem szeretnél lemaradni a kedvenc műsorodról, vagy épp lecsúsztál róla, akkor vedd kézbe az irányítást az app segítségével! Nézd menet közben vagy nézd vissza az adást (7 napig) a visszajátszás funkcióval! A UPC Direct Now alkalmazás jelenleg Samsung és Panasonic tévékészüléken érhető el, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy még szélesebb körben elérhetővé váljon!

A UPC Direct Now alkalmazás jelenleg Samsung és Panasonic tévékészüléken érhető el, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy még szélesebb körben elérhetővé váljon!

Érdekel